Berkemann

Miért a Berkemann?
Hagyomány és minőség a Berkemanntól!

Kiváló minőségű alapanyagok, egészség és kényelem mindenekfelett! – ezt tartja szem előtt a Berkemann 1885 óta. Legfőbb célunk, hogy az általunk készített lábbelik vásárlóink egészségét szolgálják hosszú éveken át.

Anatómiai talpkiképzés minden modellben

Anatómiai talpkiképzésű cipőink és papucsaink a világ több mint negyven országában
biztosítják vásárlóink kényelmes lépteit. Mire egy pár cipő elkészül, a gondos és szakértő kezek százhússzor érintik meg. Többek között ez az egyik legfőbb biztosítéka annak, hogy vásárlóinknak mindig ugyanazt a megszokott, magas minőséget nyújthassuk.

Célkitűzésünk

A Berkemann célkitűzéseiben tradíció és trend kiválóan megfér egymás mellett. Éppen ezért a hagyományok, vagyis a magas minőség és a kényelem mellett a divat is helyet kap minden egyes kollekció tervezésekor. A Berkemann évek óta törekszik arra, hogy vásárlói ne csak komfortos lábbelit viseljenek, hanem érezzék magukat csinosnak is benne!

Kényelem gyártása Magyarországon

A Berkemann 1995-ben a nagy múltú magyar cipőgyártásnak szavazott bizalmat, és Kiskunfélegyházán építette fel az egész világot kiszolgáló gyártóüzemét. Így bárki, aki ma Berkemannt visel a világon, magyar mesteremberek munkájának gyümölcsét hordja. Így jelenleg több mint háromszáz magyar családnak ad munkát a vállalat.

Történetünk

1885. július 8-án…

… Heinrich Ad. Berkemann hamburgi cipész egy kis manufaktúrát alapított különleges minőségű cipők gyártására.
A Berkemann innovatív ötletekre épített és épít ma is. 1903-ban a vállalat egy úttörő ötletet valósított meg: kifejlesztette a világ első sorozatgyártásban készülő ortopéd lúdtalp betétjét.

Az 50-es években a Berkemann a Prof. Dr. Wilhelm Thomsen olyan lábtrénert fejlesztett ki gyermekek számára, ami biztosította, hogy felnőttként ne legyen lúdtalpuk. Ez a lábgimnasztikai szandál, a berkilette őse, kapaszkodásra készteti a lábujjakat és ezáltal aktiválja az ellustult izmokat. A jól felépített és folyamatosan edzett izomzat gondoskodik a helyes testtartásról. Az elért eredmények hamar meggyőzték az ortopéd- és gyeremekorvosok nagy tömegét.

Számos szülőt is fellelkesített az “eredeti szandál”. A 60-as évekre divattá vált a terméket hordani.

Ez a gimnasztikai újdonság, a “Klepper” talpkialakítása adta az alapot a mai Berkemann 5 – fázisú talpbetéthez. A 60-as évekre vilagsikert és hírnevet hozott cégünk számára.

2004-ben új és modern alapanyagokat felhasználva továbbfejlesztettük, hogy a 21. század divatjának is megfelelhessen. A “Berkilette” egy új, antibakteriális, mosható pántot, és rezgést csillapító új talpat kapott.

Folyomatosan fejlesztett termékeinkkel az Önök egészségét, kényelmét és jó közérzetét szolgáljuk mindenben.

Termékeink bizonyítják, hogy az egészséges is lehet esztétikus és divatos.

Tegyen próbát és legyen csapatunk tagja.

A Berkemann cipőit, papucsait világszerte több millióan, Magyarországon több 10.000-en viselik nap mint nap. Vajon az ő mindennapjukat hogyan változtatta meg az a döntés, hogy a Berkemann lábbelijeit választották?

“A Berkemann gyógypapucsokba fantasztikus érzés belebújni. Kényelmes, lábhoz simuló.”

“Kényelmes viselet, a lábujjak alatt kellemes érzés a fa domborulat, szinte masszíroz.”

“Meglepően kényelmesnek bizonyult a fapapucs, úgy érzem a született lúdtalpasok lábára jótékony hatással van.”

“Könnyed, légies érzés volt, amellett, hogy tartást biztosított a lábnak. A természetesség élményét nyújtotta.”

“Nehéz szavakat találni az érzésre. Nagyon kényelmes, nagyon puha. Vásároltam is egy párat.”

“Fantasztikus érzés a lábnak, a fáradt lábat megemeli, megnyugtatja. Szinte olyan érzés, mintha mezítláb lennék.”