Solidus

Ismerje meg a Solidus márkát, a széles lábbelik szakértőjét!

A Solidus több mint 100 éve gyártja a kiváló minőségű, kényelmes lábbeliket. 2010 óta a Berkemann csoport tagja. Ismerje meg, miért keresik egyre többen a Solidus modelljeit.

A Solidus brand hitvallása

A Solidus márka több mint 100 éve fejleszti a kiváló minőségű, kényelmes lábbeliket, amelyek kényelmet és egészséget biztosítanak az érzékeny lábúaknak. A modelleket Európában gyártják, hagyományos kézi technikával, a legmagasabb minőségi követelmények elérése érdekében.

A lábbelik anyagát kizárólag ellenőrzött, európai beszállítóktól szerezzük be. Hisszük, hogy nagyon fontos a természeti erőforrások megőrzése, ezért különös figyelmet fordítunk a lábbelik gyártására vonatkozó fenntarthatósági kérdésekre. Ez persze egyáltalán nem lenne lehetséges a munkatársaink nélkül. Családbarát filozófiánk és a tiszteletteljes, barátságos munkakörnyezet a Solidus csapat számára kiváló munkahelyet garantál. Minden nap folyamatosan azon dolgozunk, tökéletes lábbeliket kínáljunk vevőinknek.

Mindamellett, hogy ezekkel a belső értékekkel mind rendelkezik ez a márka, dizájnjában a legaktuálisabb divat trendeket is követi.

A SolicareSoft családban különösen puha, és sztreccs alapanyagokat is találhatunk, valódi parafa/mikrofaser kivehető talpbetéttel, a sarok alatt beépített rezgéscsillapítóval. A legtöbb SolicareSoft modell K, illetve M bőséggel rendelkezik.

A Sneaker család abszolút megatrend. Ez a valóban stílusos cipő megkönnyíti a mindennapok öltözködését, legyen szó szabadidőről, vagy akár irodai viseletről. A Sneaker cipők K bőséggel, és platformos talppal rendelkeznek, biztosítva a tökéletes nyári érzést.

A méretezésről

Természetesen a Solidus modellek is rendelkeznek feles méretezéssel, amelyek a tökéletes illeszkedést, ezáltal maximális kényelem érzetet biztosítják.

Sőt, az extrém kis,- illetve nagyméretű lábúak is találhatnak maguknak divatos, kényelmes lábbeliket!

Másik kiemelt érdeme a márkának a nyolc különböző bőség (F-W cipőszélesség), amely helyet ad és kényelmet nyújt a nagyon széles lábfejnek vagy az extrém rüsztnek is egyaránt.

Minden egyes Solidus lábbeli kivehető talpbetéttel készül, amely esetlegesen cserélhető is, ha szükséges, egyedi ortopéd talpbetétre.

A Solidusról

A Solidus már több mint 100 éves tradicionális prémium kényelmi cipőmárka.

1910-ben indult útjára a németországi Tuttlingenből. Az első időkben leginkább túra és sportcipőket gyártottak. Az 50-es évektől kezdve specializálódtak a láb egészségét szolgáló kényelmi cipőgyártásra.

A Berkemann cégcsoporthoz 2010-ben került.

Azóta is méltán tekinthetjük testvérmárkánknak, hiszen hasonló értékeket képvisel és számos más azonosság is felfedezhető a Berkemann márkával összehasonlítva. Például a Solidus lábbelik tervezésénél is az egyik legfontosabb szempont az aktuális divat trendek követése mellett a maximális kényelem és a különösen érzékeny, problémás lábak szolgálata.

A Solidus 1982. óta a horvátországi Varasdon készül, európai cipőgyártási sztenderdek mentén, a legmagasabb minőségű, válogatott európai bőrökből készítve, és tradicionális gyártási technológiák alkalmazásával.

Különös büszkeség számunkra, hogy például az alapanyag beszerzés, vagy a gyártáskoordináció és a gyártásközi ellenőrzés is innen, Magyarországról történik, ahol a Berkemann lábbelijeink is készülnek.

Solidust vásárlók véleménye

Bízunk benne, hogy a Berkemann kínálatunk kiegészítéseként Ön is megtalálja a kedvenc Solidus modelljét!